Speciale për Pranverë-Mega Zbritje Speciale
në websajtin tonë në disa artikuj të zgjedhur!
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
Schafer

Schafer Millard-Seti i Tenxhereve të Granitit me Induksion-7 Pjesë-Hiri

Kodi i Produktit :
0
%56 Zbritje
179.90 EUR
79.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Schafer Millard-Seti i Tenxhereve  të Granitit  me Induksion-7 Pjesë-Hiri
  Përmbajtja :
  Tenxhere e thellë :20 cm
  Tenxhere e thellë :24 cm
  Tenxhere e cektë :26 cm
  Tigani  :26 cm
  Kapaku i Qelqit: 3 copë
  -Numri i pjesëve: 7
  -Materiali:Granit,Alumin,Qelq
  -Doreza Metali
  -Ngjyra:Hiri
  - Materiali nga Alumini dhe Veshja prej Graniti siguron që gatimi juaj
    të mos Digjet dhe as Ngjitet
  - Mund të lahet në makinë enëlarëse,për jetëgjatësi preferohet larja manuale.igurt me dorë ose në Enëlarëse.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.