Speciale për Verë- 15% Zbritje në të gjitha
artikujt! Zbritja me stoqe të kufizuar.
Transporti gratis për blerjet prej 20 Euro ose më shumë! !
BAMBUM

Bambum Alina - Tabaka e këmbëzuar Druri për Servis -e Madhe

Kodi i Produktit :
0
%23 Zbritje
25.90 EUR
19.90 EUR
Fushata
 • Karakteristikat Produktit
 • Kthimi & Dorëzimi
 • Mundësitë e Pagesës
 • Komente (0)
 • Bambum Alina - Tabaka Druri Ovale e Këmbëzuar për Shërbim -e Madhe
  Përmbajtja e produktit:
  Tabaka: 1 Copë
  Dimensionet e produktit:Ø35x10.5 cm
  Materiali:Paulownia
  Lejoni bukurinë natyrore të lisit të Paulownias të ngrohë shtëpinë tuaj.
  Një nga lisat me rritje më të shpejtë në botë, paulovnia shëndrrohet në shumëllojshmëri produktesh servisi në fabrikat e bambusë dhe vjen në shtëpinë tuaj në formën e saj më natyrale.
Prepared by  T-Soft E-Commerce.